Organizacija

Acquamarin je prisutan na tržištu tretmana voda od 1999. godine i jedno smo od prvih poduzeća u Hrvatskoj koje se počelo baviti tim zahtjevnim tržišnim segmentom. Tijekom tog vremena završili smo značajne projekte koji su obogatili našu referentnu listu. Tretman voda je glavno područje našeg rada i interesa, a naše djelovanje je prvenstveno usmjereno na komercijalne uređaje i industrijska postrojenja, uključujući i pripremu vode za energane i rashladne tornjeve, te izgradnju rashladnih tornjeva - na ovim područjima smo jedan od tržišnih lidera.

Sjedište poduzeća i centralno skladište nalaze se u Rijeci, a regionalna podružnica je smještena u Zagrebu.

Voda je danas u cijelom svijetu najvažniji resurs, a od kvalitete upravljanja tim resursom ovisi kakvu kvalitetu vode i okoliša ćemo ostaviti budućim generacijama.
Acquamarin nudi kompletna rješenja upravljanja pitkim, morskim i otpadnim vodama - od "uzimanja" vode iz prirode, do ponovnog vraćanja iskorištene vode natrag u prirodu u potpuno čistom stanju.

Naše aktivnosti fokusiramo na dizajniranje i izgradnju kompletnih postrojenja sa pripadajućim građevinskim radovima, po sistemu "ključ u ruke".

Acquamarin je ekskluzivni zastupnik renomirane američke kompanije Bio-Microbics, Inc. koja se bavi proizvodnjom uređaja i postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda.